004921124790940

Dr. Schumann-Averkiou, Daphnie

Specialist in plastische en esthetische chirurgie Handchirurgie, Specialist in chirurgie

Mevrouw Daphnie Schumann-Averkiou, MD is een chirurg in hart en nieren. De individuele en specialistische zorg van haar patiënten ligt haar, als mede-oprichter van de YUVEO KLINIK Düsseldorf, na aan het hart. Het is haar persoonlijke ambitie om haar patiënten de best mogelijke behandeling te bieden en hen zo een beetje levenskwaliteit terug te geven. 

dr schumann-averkiou daphnie plastische chirurgie

Opleiding

Daphnie Schumann-Averkiou, MD heeft zowel aan de Heinrich Heine University in Düsseldorf gestudeerd als aan de University of Southern California, Los Angeles, VS. Humane geneeskunde Na afronding van haar studie werd ze specialist in algemene chirurgie in Düsseldorf.

Mevrouw Schumann-Averkiou, MD voltooide haar opleiding tot hand-, plastisch en esthetisch chirurg met een door de staat erkende dissertatie, waarna ze eerst ging werken op de afdeling hand-, plastische en estethische chirurgie onder Dr. med. Reimer Hoffman in Oldenburg en later onder Dr. med. Kurt Steffens in Essen-Kupferdreh. De laatste jaren werkte ze in het Universitair ziekenhuis Witten/Herdecke, Ziekenhuis Köln-Merheim, kliniek voor plastische en esthetische chirurgie, handchirurgie en brandwondencentrum. In de jaren daarna volgde ze een opleiding tot een door de staat erkende handchirurg.

Daphnie Schumann-Averkiou, MD heeft uitstekende theoretische en operatieve ervaring dankzij haar werk bij verschillende bekende klinieken in heel Duitsland en dient een zeer breed spectrum op het gebied van hand-, plastische en esthetische chirurgie. Ze woont regelmatig congressen, trainingen en expertmeetings bij in binnen- en buitenland.