004921124790940
YUVEO-KLINIK-Duesseldorf

Over ons

yuveo.nl is een informatiepagina van YUVEO KLINIK Dr. Schumann in Düsseldorf (Duitsland).

 

De YUVEO CLINIC is niet zomaar een schoonheidskliniek!

YUVEO KLINIK ziet zichzelf als een gespecialiseerde kliniek voor plastische chirurgie. De term ‘schoonheidskliniek’ is te beperkt en doet de kliniek geen recht. Naast de operaties op het gebied van cosmetische plastische chirurgie zijn ook reconstructieve plastische chirurgie en handchirurgie dagelijkse aangelegenheden. De kliniek verzorgt ook rimpelinjecties met hyaluronzuur en rimpelbehandelingen met Btx.

Hebt u vragen over onze behandelingen, neem dan contact met ons op.
Maak nu een afspraak
Een afspraak maken

YUVEO CLINIC

Kaiserswerther Str.119
40474 Düsseldorf (Duitsland)

info@YUVEO.de
Tel. +49 (0) 211 24790940
Fax +49 (0)211 24790949
Ma.-vr. 10.00 – 18.00 uur
Wat is het doel van yuveo.nl?

We willen alle bezoekers vertrouwd maken met de inhoud van onze website.

Deze website is bedoeld om mensen die geïnteresseerd zijn in plastische chirurgie en/of handchirurgie te voorzien van de meest uitgebreide, specialistische, maar voor de leek begrijpelijke informatie over de afzonderlijke vakgebieden. De behandelingsopties en de besluitvormingsprocessen moeten begrijpelijk zijn voor de bezoekers, zodat ze objectievere beslissingen kunnen nemen. De website kan ook een nuttige informatiebron zijn voor artsen en andere geïnteresseerden in medische beroepen.

Dit informatieaanbod is geen vervanging voor een specialistisch consult. De informatie dient meer ter ondersteuning van de relatie tussen arts en patiënt. We raden sterk af om diagnoses en behandelstrategieën te stellen zonder de juiste professionele kwalificaties. Ook raden wij zelfbehandeling sterk af.

 

 

Plastische chirurgie Düsseldorf

In 2013 richtten Dr. Daphnie Schumann-Averkiou en Dr. Rene Schumann de YUVEO CLINIC Dr. op. Inmiddels behoort de kliniek tot de modernste privéklinieken in Düsseldorf.

De YUVEO CLINIC is opgezet volgens de strikte richtlijnen en veiligheidsnormen van § 30 van de Gewerbeordnung (Duitse handel- en nijverheidsverordening) voor privéklinieken (dit omvat klimaatregeling in operatiekamers in cleanroomtechnologie, gevalideerde instrumentopslag en sterilisatie, enz.). Er zijn 6 bewakingsbedden, waarvan er 4 beschikbaar zijn voor klinische behandelingen. Onze kracht is de individuele zorg voor patiënten. Uitsluitend ervaren specialisten voeren de operaties, plaatselijke verdovingen, regionale verdovingen, halfslaap (‘roesje’) en ook de narcose uit.

Dr. Schumann-Averkiou en Dr. Schumann voeren bijna alle op deze website beschreven procedures en behandelingen uit.

Een uitgebreid consult en onderzoek is voor ons een vanzelfsprekendheid.